Idag lærte vi hvordan vi skal sette inn meny, jeg synes det var litt vanskelig men fikk gangen i det tilslutt :)
 
Idag har vi jobbet med musikkfestival siden, jeg fikk orden på oppsettet og gjort en siste endring på headeren, jeg har også sotte inn bildeshow av alle artistene som "kommer", jeg har fylt inn litt info på de forskjellige plassen. Jeg fikk ikke sotte inn youtube filmer på siden. Jeg prøvde meg også litt på CSS innslag.
 
Idag startet vi dagen med å lage en powerpoint om hva CSS er, den skulle være på 10 lysbilder. Jeg lastet den opp her på weeblyen min under fagstoff. Vi har lært litt mer om oppsettet til en nettside, så har jeg begynt på siden som skal handle om en musikkfestival, jeg valgte å kalle festivalen "Sommerfestivalen". Jeg er ferdig med header og favicon til siden, har også begynt å sette opp siden fra bunnen av, men det ble noe krøll som jeg må fikse opp i på tirsdag.
 
Idag har vi jobbet uten lærer de to første timene, da fikk jeg fikset noen få ting på film siden min, jeg begynte også så smått å lage header til den siden som skal handle om musikk som vi skal begynne å jobbe med  i morgen. Jeg prøvde meg også litt frem på å lage eget oppsett i
 
Idag har vi bare hatt en time med media, i timen gikk vi gjennom hvordan man setter opp et eget side oppsett. Det var ganske greit å forstå, men noe av det glemmes helt sikkert til i morgen.
 
Idag har vi jobbet med dreamwever og css, vi har laget header til siden som skulle handle om en film, jeg valgte filmen Fast five. Vi har lært hvordan man setter inn og tilpasser en youtube video på nettsiden, dette var ganske enkelt. Jeg lagde også et bildeshow av skuespillerene på bridge CS5 som jeg satte inn under skuespillere, dette synes jeg var vanskelig, det å få alle bilden inn, og laste den opp på nettsiden var vanskeligst men fikk  hjelp av lærer og medelever og har derfor bar små justeringer igjen før jeg starter på en ny side. Synes fortsatt at CSS er litt vanskelig, forstår ikke alt men noe.
 
Idag startet vi med en gjennomgang av hvordan man setter inn header og linker i mal i dreamwever, etter dette prøvde vi selv. Jeg synes det var litt vanskelig, men fikk til noe av det. Jeg fikk også til å endre på noen av bakgrunns fargene og endret farge på linken. På slutten gikk vi gje
 
Idag har vi gjort oppgaver som gikk ut på å finne noen sider vi ikke likte og noen vi likte, så begrunnet vi hvorfor. Vi har også skrevet en artikkel, jeg skrev om Internetts historie. Vi lagde en powerpoint. Vi har også laget vår egen bruker på slideshare.net og lastet opp powerpointen om viktige ting man må huske når man lage en web side. Så har vi begynt å lage headere, logoer og favicon til nettsiden vi skal lage, temaet skal være HØST.
 
Idag har vi jobbet litt ferdig med html koder i notseblokka så lærte vi litt om dreamweaver. Vi har også jobbet i dreamweaver med koder og nettsider. 
 
Idag har vi lært hva favicon er og hvordan den skal lages å settes inn på vår egen weebly side. Det stilles et krav til at faviconen må være 16x16 eller 32x32pixels så vi måtte også bruke noen funksjoner i photoshop for å få det til å stemme. 
Vi har også fått en liten gjennomgang i koding teori. Vi prøvde oss litt frem på dette på slutten av dagen.